Over Ons

Over ons

Waarom u kiest voor LEMMtech

LEMMtech, biedt een reeks aan klantgerichte diensten. Dit omvat het beperken van standaard vrachtkosten en vaste aanleverdagen, waardoor flexibiliteit wordt geboden aan klanten. Met een sterke nadruk op persoonlijk contact en flexibele aanlevermomenten, zelfs buiten reguliere bedrijfsuren, streeft LEMMtech ernaar om klantspecifieke voorraden gemakkelijk beschikbaar te maken, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Hun missie is simpel: het ondersteunen van het succes van hun klanten door middel van snelle, innovatieve en kosteneffectieve oplossingen. Met hoogwaardige onderdelen wil LEMMtech bijdragen aan het soepel verlopen van bedrijfsactiviteiten, altijd strevend naar ‘Alles op rolletjes!’

Service

In onze branche is service van levensbelang. Wij realiseren ons terdege dat u soms van ons afhankelijk bent. Wij leveren de onderdelen die uw machines laten draaien. Een verantwoordelijkheid die wij graag dragen.

Snelheid

Downtime van uw machines kost geld. Dat moet zo veel mogelijk worden voorkomen. Als de nood aan de man is zet LEMMtech alle opties in om u zo spoedig mogelijk te voorzien van de benodigde onderdelen.

Kwaliteit

LEMMtech levert producten in iedere gewenste kwaliteit en van gerenommeerde merken tot de meest kosten-effectieve import producten.

Voordelig

In onze branche is service van levensbelang. Wij realiseren ons terdege dat u soms van ons afhankelijk bent. Wij leveren de onderdelen die uw machines laten draaien. Een verantwoordelijkheid die wij graag dragen.

LEMMtech

Ons team staat voor u klaar!

Paul Lemm

Eigenaar

Onze missie is simpel: nooit nee zeggen tegen uitdagingen. Als trotse eigenaar zet Paul zich volledig in om klanten de beste oplossingen te bieden. Bij LEMMtech geloven we in vastberadenheid, toewijding en klantgerichtheid, wat ons onderscheidt en sterkt in het streven naar excellente oplossingen en het opbouwen van duurzame relaties.

Marion Lemm

Eigenares

Als mede-eigenaar van LEMMtech is Marion Lemm de onmisbare steun van Paul. Ze waarborgt de soepele bedrijfsvoering en neemt de administratieve taken voor haar rekening, waardoor het team zich kan concentreren op het bieden van optimale oplossingen in de sector van binnen de technische sector.

Joop Kelderman

Allround

Joop fungeert als de cruciale schakel tussen klanten en het systeem. Hij waarborgt de nauwkeurige plaatsing van producten in zowel het magazijn als het systeem. Bovendien biedt hij waardevol advies en ondersteuning aan klanten, waarmee hij een essentiële rol speelt in het faciliteren van een soepel bedrijfsproces. 

Jarno van Duinkerken

Accountmanager

Jarno is, uw toegewijde accountmanager die ernaar streeft optimale resultaten te behalen met punctualiteit, doorzettingsvermogen en betrouwbaarheid. Met het motto “Zeg wat je doet en doe wat je zegt”, waarborgt Jarno niet alleen effectieve prestaties, maar legt ook de nadruk op het opbouwen en onderhouden van goede relaties.

Niek Wissink

Accountmanager

Als accountmanager ziet Niek het ontzorgen van klanten als zijn belangrijkste taak. Het liefst focust hij zich op creatieve oplossingen om uw werkproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ons verhaal

LEMMtech werd opgericht door Paul Lemm in mei 2008. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij een groothandel in industriële benodigdheden en transportbanden heeft hij zijn eigen visie op dit specialistische gebied vorm gegeven. Zijn visie werd gekenmerkt door drie kernwaarden: Service, snelheid en kwaliteit. Deze waarden vormen het fundament van ons bedrijf en sturen alles aan wat we doen.

Ervaring en innovatie

Bij LEMMtech begrijpen we dat de industrie voortdurend veranderd. Daarom blijven we vooroplopen in technologische ontwikkelingen en bieden we altijd de nieuwste en meest succesvolle producten en oplossingen aan onze klanten, of wij vragen door en proberen daardoor het juiste product voor de juiste toepassing te leveren. Onze diepgaande kennis van de markt stelt ons in staat om u te voorzien van standaard of op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Uw bedrijf, onze prioriteit

We weten dat stilstand van machines schadelijk kan zijn voor uw bedrijfsvoering en simpelweg geld kost. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zodat u uw afspraken met uw klanten kunt nakomen. We begrijpen dat we een cruciale schakel zijn in uw productieketen, we doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat uw machines en productieprocessen blijven draaien.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij LEMMtech leveren wij wanneer niet anders besproken duurzame merken in een goede kwaliteit. Wij hebben dan ook volledig vertrouwen in onze producten, en bieden daarom uitstekende garantievoorwaarden. Dit betekend dat u, in geval van problemen, kunt rekenen op beter dan marktconforme reparatie of vervanging.